SON GELİŞMELER
--:--:--

Can kaybı 18’ye yükseldi

Şanlıurfa ve Adıyaman’da önceki akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanaktan kaynaklanan sel felaketinde can kaybı 17’ye yükseldi. Adıyaman’ın Tut ilçesinde bir bahçeye kurulan konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi için ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kentte incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinde hayatını kaybedenler arasında 1,5…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Can kaybı 18’ye yükseldi

Şanlıurfa ve Adıyaman’da önceki akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanaktan kaynaklanan sel felaketinde can kaybı 17’ye yükseldi.

Adıyaman’ın Tut ilçesinde bir bahçeye kurulan konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi için ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kentte incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinde hayatını kaybedenler arasında 1,5 yaşında bir çocuk olduğunu söyledi. Bakan Soylu, ”Şu anda 25 kilometrelik bir bantta 163 kişilik 10 ekip arama kurtarma yapıyor, dalgıçlar da var. Ama hava ve koşullar çok imkan vermiyor.” dedi.

Adıyaman kent merkezinden geçen Eğriçay’ın taşması sonucu Atatürk Bulvarı’nda trafikte aksamalar yaşandı, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Şanlıurfa’da da sağanağın etkisiyle su baskınları oluştu.

Tandoğan Mahallesi’nde bulunan Yavuzlar Apartmanı’nın bodrum katındaki dairede 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. İhbarla bölgeye giden ekipler tarafından bodrum katından çıkarılan ve Suriye uyruklu olduğu belirtilen 5 kişinin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Abide Köprülü Kavşağı’nın alt geçidinden vinç yardımıyla 34 BAS 626 plakalı hafif araç çıkarıldı. Araçta yapılan incelemede 2 kişinin cansız bedeni bulundu.

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden 11 kişinin kimlikleri belirlendi.

Selde hayatını kaybeden Kibar Polat, Naile Polat, Emine Başbuğ, Muhammed Sabuncu, Ömer Faruk Bayaslan, Halil Çoban, Beyem El Derviş, Futeyim El Şahir, Zehra El Beyt, Teybe El Derviş ve Halit El Derviş’in otopsi işlemleri devam ediyor.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’a TUR Uçağıyla Döndü ⏬👇
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’a TUR Uçağıyla Döndü ⏬👇
Fidan: Gazze Barış Sürecinde Gelinen Aşama ve İlerleyen Adımlar
Fidan: Gazze Barış Sürecinde Gelinen Aşama ve İlerleyen Adımlar
İletişim Başkanı Duran: Macaristan Başbakanı Türkiye’ye Ziyaret Gerçekleştirecek
İletişim Başkanı Duran: Macaristan Başbakanı Türkiye’ye Ziyaret Gerçekleştirecek
Bütçe Maratonu Genel Kurul Görüşmeleriyle Devam Edecek
Bütçe Maratonu Genel Kurul Görüşmeleriyle Devam Edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, 5. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, 5. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Katıldı
Manavgat Belediyesi Rüşvet Davası Duruşması
Manavgat Belediyesi Rüşvet Davası Duruşması
Türkiye'nin Güncel Kulis Haberleri
Copyright © 2025 Tüm hakları GÜNDEM KULİS 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması