Site icon Gündem Kulis Gazetesi

Trendyol Süper Lig 31. Hafta: EMS Yapı Sivasspor, VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 Mağlup Etti

Bülent Uygun: “Bugün İtibarıyla 41 Kere Maşallah”

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, takımının ligde topladığı puanlarla iyi bir konuma geldiğini vurgulayarak, “Ligin en az bütçeli, yaş ortalaması en yüksek olan takımı olmamıza rağmen kaliteleriyle, klaslarıyla, mücadeleleriyle ve taraftarımızın desteğiyle bugün itibarıyla 41 kere maşallah” dedi.

Gelecek İçin Güzel Planlar

Uygun, eski günlerdeki gibi 20-30 bin taraftar önünde oynamak istediklerini belirterek, “Taraftarımızla güzel günlere koşalım istiyoruz. Ama bugün itibariyle 41 puan almış olmak güzel. En azından alt sıralardan uzaklaşmış olduk. Kalan maçlarda aynı keyif, istek ve arzuyla yolumuza devam edip önümüzdeki yılın planlamasını en güzel şekilde yapacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

EMS Yapı Sivasspor, Bülent Uygun yönetimindeki başarılı performansıyla dikkat çekmeye devam ederken, taraftarlar da takımlarına olan desteğini sürdürüyor. Uygun’un açıklamaları, takımın geleceğe umutla bakışını ve hedeflerini yansıtırken, Sivasspor’un ligdeki başarılı performansı spor camiasında takdirle karşılanıyor.

Exit mobile version