Yapımcı eşi Şükrü Avşar’ın parasıyla kurduğu şirketten kazandığı serveti sevgililere harcadığını iddia eden Hüsniye Avşar, boşanma davası açtı. Eşinin kendisini defalarca aldattığını söyleyen Hüsniye Avşar, kadınlık onurunun zedelendiğini öne sürdü.
Nafaka talebinde bulunmayan Hüsniye Avşar, eşinin kendisine 5 daire ve 2 araba teklif etmesi üzerine anlaşmalı boşanma kararı aldı. Taraflar arasında mutabakat sağlandı ve çift anlaşmalı olarak boşandı.
Hüsniye Avşar, eşinin kurduğu şirket olan Avşar Film’e tedbir konulmasını talep etti. Eşinin şirketten kazandığı parayı sevgililere harcadığını iddia eden Hüsniye Avşar, bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.
Şükrü Avşar ile Hüsniye Avşar’ın boşanma sürecine dair detaylar kamuoyunda merakla bekleniyor. Taraflar arasındaki anlaşmanın detayları ve gelecekteki adımlar, yakın zamanda ortaya çıkması beklenen gelişmeler arasında.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap