Şırnak’ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 105 metre uzunluğundaki Türk bayrağı ile yürüyüş ve fener alayı gerçekleştirildi. Şırnaklılar, 105 metre uzunluğundaki Türk bayrağını Cumhuriyet Meydanı’na kadar taşıdı. Programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve çeşitli gösteriler sunuldu.
Samsun’da Onur Anıtı önünden başlayan 15 Temmuz Kortej Yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ve şehitler için yapılan Sancak Koşusu önemli anlara sahne oldu.
Sinop’ta düzenlenen programda Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ile başlayan etkinlikler, mehteran takımı gösterisiyle devam etti. İl Müftüsü tilavet ve dua etti. Vali Mustafa Özarslan, 15 Temmuz’un bir diriliş destanı olduğunu vurguladı.
Kastamonu’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Vali Meftun Dallı, 15 Temmuz’un milletin cesaret ve vatan aşkının şahlandığı bir direniş olduğunu belirtti.
Tokat’ta Hıdırlık Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Vali Abdullah Köklü, 15 Temmuz gecesinde milletin gösterdiği cesareti ve birlik ruhunu vurguladı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]