Sağlık Bakanı Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakan yardımcıları ve her iki bakanlıktan yetkililerin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Toplantıda, bakanlıklar arasındaki işbirlikleri ve önümüzdeki döneme ilişkin projeler geniş bir perspektifte ele alındı. Memişoğlu, “Aziz milletimize hizmet yolunda ortak akıl anlayışı içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
HaberGazetesi.com.tr haberine göre, Sağlık Bakanı Memişoğlu, bakanlık toplantısında gerçekleşen görüşmelerde, diğer bakanlık yetkilileriyle bir araya gelerek mevcut işbirliklerini değerlendirdi.
Toplantıda ayrıca, önümüzdeki döneme ilişkin planlanan projelerin geniş bir yelpazede ele alındığı belirtildi. Bakanlık yetkilileri, aziz millete daha iyi hizmet sunabilmek adına ortak bir akıl anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladılar.
Son dakika haberleri için Sondakika-24.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Mersin haberleri için ise HaberlerMersin.com adresini takip edebilirsiniz.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap