Mucize kurtuluşlar

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana geldi. 7,7’lik bu depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Mucize kurtuluşlar

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana geldi. 7,7’lik bu depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi.

Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. Depremin yaşandığı illere çok sayıda arama-kurtarma ekipleri gönderildi. Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerden umutlandıran haberler de geliyor.

Adıyaman’da Bozbey Apartmanı’nın enkazında kalan 6 yaşındaki Hivay Üşer, 178 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.

Adıyaman merkezdeki Bozbey Apartmanı’nın enkazından, depremin 178’inci saatinde 6 yaşındaki Miray isimli çocuk sağ çıkarıldı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremin 178’inci saatinde 70 yaşındaki Nuray Gürbüz 3 katlı binanın enkazından sağ çıkarıldı.

177. SAAT

Adıyaman merkezdeki Kılıç Apartmanı’ndan depremin 177’nci saatinde 35 yaşındaki Bünyamin İdacı sağ kurtarıldı.

Hatay’da 177. saatte 26 yaşındaki Derya Akdoğan enkazdan yaralı olarak kurtarıldı.

176. SAATTE KURTULUŞ

Depremin 176. saatinde, Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde enkaz altında kalan Serap Dönmez kurtarıldı.

Kurtarma çalışmasına katılan ekipler gözyaşı dökerek sevinç yaşadı.

Öte yandan enkazın yakınında bulunan bir kişinin de Dönmez’in çıkarılmasının ardından “anne” diye seslenerek gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kurtarılan Dönmez, hastaneye kaldırıldı.

170. SAATTE ENKAZDAN KURTARILDI

Gaziantep’te yıkılan binanın enkazında kalan 40 yaşındaki Sibel Kaya, 170 saat sonra sağ çıkarıldı.

AFAD, Mahalle Afet Gönüllüleri, Güngören Belediyesi ve Türkiye Taşkömürü Kurumuna bağlı arama kurtarma ekipleri, yıkılan 5 katlı Zamanlar Apartmanı’nın zemin katına ulaştı.

Zamana karşı hayat mücadelesi veren ekipler, ulaştıkları Sibel Kaya’yı enkazdan 170 saat sonra sağ çıkardı.

Ambulansa alınan Kaya, hastaneye kaldırıldı.

166. SAATTE ENKAZDAN ÇIKARILDI

Adıyaman’ın Besni ilçesinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesindeki arama kurtarma ekipleri, ısı ölçer cihazla yapılan taramada hayatta olduğu belirlenen bir kişi için çalışma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bakan Yumaklı, Adana’da Tarımsal Üretime Destek Açıklaması Yaptı ⏬👇
Bakan Yumaklı, Adana’da Tarımsal Üretime Destek Açıklaması Yaptı ⏬👇
Engelli Sorunları Araştırma Komisyonu Kurulması Kararlaştırıldı
Engelli Sorunları Araştırma Komisyonu Kurulması Kararlaştırıldı
Yılmaz: “Çözerse Erdoğan Çözer” Paylaşımı
Yılmaz: “Çözerse Erdoğan Çözer” Paylaşımı
Erdoğan, Politika Kurulları Başkanvekillerini Kabul Etti
Erdoğan, Politika Kurulları Başkanvekillerini Kabul Etti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan Astım Hastalarına Destek Açıklaması ⏬👇
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan Astım Hastalarına Destek Açıklaması ⏬👇
Özgür Özel’e Yapılan Saldırıyla İlgili Soruşturma Devam Ediyor
Özgür Özel’e Yapılan Saldırıyla İlgili Soruşturma Devam Ediyor
Türkiye'nin Güncel Kulis Haberleri
Copyright © 2025 Tüm hakları GÜNDEM KULİS 'de saklıdır.