SON GELİŞMELER
--:--:--

Depremin 10. gününde arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana geldi. 7,7’lik bu depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Depremin 10. gününde arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 büyüklüğündeki ilk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de meydana geldi. 7,7’lik bu depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi.

Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı. Depremin yaşandığı illere çok sayıda arama-kurtarma ekipleri gönderildi. Zamana karşı yarışın sürdüğü kentlerden umutlandıran haberler de geliyor.

222. SAAT

Kahramanmaraş’ta depremden 10 gün sonra enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ta bir kadın depremden 222 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı. 

Onikişubat ilçesinde enkazda çalışma yapan ekipler, Melike İmamoğlu’nun yaşadığını belirledi. Kadının yeri tespit edildi. Kurtarma ekipleri zorlu bir çalışma sonucu çıkarılan 42 yaşındaki Melike İmamoğlu hastaneye kaldırıldı.

212. SAAT

Adıyaman’da yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

AFAD, Gölcük Tersanesi ve jandarma ekipleri, Ali Taş Mahallesi’ndeki 7 katlı Merve Apartmanı’nın enkazından 77 yaşındaki Fatma Güngör’ü 212 saat sonra kurtardı.

Ambulansa taşınan Güngör, hastaneye sevk edildi.

209. SAAT

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 209’uncu saatinde, Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde enkaz altında kalan yabancı uyruklu çift kurtarıldı.

Merkez Antakya ilçesi Fatih Caddesi Murat Apartmanı enkazında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Balıkesir AFAD ve Susurluk Şeker Fabrikası Arama Kurtarma ekiplerince çalışma gerçekleştirildi.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’a TUR Uçağıyla Döndü ⏬👇
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’a TUR Uçağıyla Döndü ⏬👇
Fidan: Gazze Barış Sürecinde Gelinen Aşama ve İlerleyen Adımlar
Fidan: Gazze Barış Sürecinde Gelinen Aşama ve İlerleyen Adımlar
İletişim Başkanı Duran: Macaristan Başbakanı Türkiye’ye Ziyaret Gerçekleştirecek
İletişim Başkanı Duran: Macaristan Başbakanı Türkiye’ye Ziyaret Gerçekleştirecek
Bütçe Maratonu Genel Kurul Görüşmeleriyle Devam Edecek
Bütçe Maratonu Genel Kurul Görüşmeleriyle Devam Edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, 5. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan, 5. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Katıldı
Manavgat Belediyesi Rüşvet Davası Duruşması
Manavgat Belediyesi Rüşvet Davası Duruşması
Türkiye'nin Güncel Kulis Haberleri
Copyright © 2025 Tüm hakları GÜNDEM KULİS 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması