Site icon Gündem Kulis Gazetesi

Çatalca’da TEM Otoyolu’nda Kamyona Çarpan Kamyonun Şoförü Sıkıştı

Çatalca’da Kaza ve Kurtarma Operasyonu

Çatalca’da meydana gelen kaza, TEM Otoyolu gişeler mevkiinde 11.30 sıralarında gerçekleşti. Kazada, Ankara istikametine doğru seyir halinde olan **İp yüklü kamyonun** sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve **Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait yolda çalışma yapan başka bir kamyona çarptı**.

Şoför İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Kazada **kamyon şoförü aracında sıkıştı** ve olay yerine hemen **itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi**. İtfaiye ekiplerince sıkışan şoför kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Malzemeler Yola Saçıldı, Trafik Yoğunluğu Oluştu

Kazada **kamyondaki malzemelerin yola saçılması** sonucu TEM Otoyolu’nda **iki şeritte de yoğun trafik oluştu**. Kazanın etkisiyle yaşanan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşattı.

Tem Otoyolu’nda meydana gelen bu kaza sonrası, olay yerine sevk edilen ekiplerin hızlı müdahalesiyle şoför kurtarılarak hastaneye götürüldü. Trafik ekipleri, yola saçılan malzemelerin temizlenmesi için çalışmalarına devam ederken sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Exit mobile version