Çağdaş Atan Maç Sonrası Açıklamalarını Yaptı
RAMS Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Atan, beraberliğe sevinmediğini belirterek, maçı kazanmaları gerektiğini ifade etti.
Maç Analizi ve Hedefler
Atan, Beşiktaş karşısında daha fazla topa sahip olacaklarını öngördüklerini ancak beklenmedik bir şekilde derinde savunma yapan rakiple karşılaştıklarını söyledi. İkinci yarıda oyunu domine etmeye çalıştıklarını, pas isabetlerinde yüksek bir başarı elde ettiklerini belirtti. Beraberlik golünü atan Emirhan İlkhan’a övgüler yağdıran Atan, genç oyuncunun parlak bir geleceğe sahip olduğunu vurguladı.
Avrupa Kupaları ve Hedefler
Başakşehir teknik direktörü, takımın hedefinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getirdi. Atan, önlerindeki 7 final maçını kazanarak Avrupa’ya gitmeyi ve ligi ilk 4 içerisinde bitirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ancak bütçe farklarına rağmen oyunlarıyla bu açığı kapatmaya çalıştıklarını ifade etti.
Atan, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından yaşanan kaos ortamının takımı yorduğunu ve üzdüğünü belirterek, sağduyulu olunması gerektiğini vurguladı.
Bu açıklamalarla Çağdaş Atan, Başakşehir’in hedeflerine ulaşmak için mücadelesini sürdüreceğini ve takımını Avrupa kupalarında temsil etmek istediklerini net bir şekilde dile getirmiş oldu.