Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Göztepe’ye mağlup olduktan sonra sarsıntılı bir dönem yaşıyor. Siyah-beyazlı kulüpte, Teknik Direktör Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel’in ayrılıklarının ardından başkan Hasan Arat da Futbol A.Ş’deki görevinden istifa etti.
Beşiktaş’ın KAP açıklamasında, Hasan Arat’ın istifasının kabul edildiği ve yerine Hüseyin Yücel’in atanacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Futbol A.Ş’de Hüseyin Yücel’in TTK’nın 363. Maddesi uyarınca ilk genel kurul toplantısında atanmasına karar verildi.” denildi. Bu kararın ilk genel kurul toplantısına kadar geçerli olacağı belirtildi.
Hasan Arat’ın istifasıyla birlikte, Hüseyin Yücel’in Beşiktaş Futbol A.Ş’nin başına geçerken, futbol operasyonunu da yöneteceği açıklandı. Yücel’in yanı sıra Mete Vardar ve Onur Göçmez de futbol operasyonunda rol alacaklar.
Beşiktaş’ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Yönetim Kurulu Danışmanı Bradley Howard Friedel ile yaşanan ayrılıklar kulüp içinde büyük yankı uyandırmıştı. Gece yarısı ardı ardına gelen bu ayrılıkların ardından Medya ve İletişim Grubu Koordinatörü Okay Karacan da kulüpten ayrıldı.
Hasan Arat, yaptığı açıklamada, “Futbol A.Ş’nin patronu Hüseyin Yücel, Mete Vardar, Onur Göçmez ve Feyyaz Uçar’dır. Ümraniye’den tamamen sorumlu olacaklar. Ben kulübün siyasetinden sorumlu olacağım.” ifadelerine yer verdi. Arat, güçler ayrılığına inandıklarını ve bu yeni düzenlemenin kulübe olumlu katkı sağlayacağını belirtti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap