SON GELİŞMELER
--:--:--
USD49,42EUR55,39ALTIN6.591,99Istanbul14° Bulutlu9:33İMSAK'AKALAN SÜRE
Gündem

Altun’dan Müjdeli Haber: 250 Bininci Konut Sahiplerini Buluyor

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Altun’dan Müjdeli Haber: 250 Bininci Konut Sahiplerini Buluyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletin yaralarını hızla saran büyük afet konut seferberliğinde önemli bir adımın atıldığını duyurdu. Altun, bugün Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek törenle 250 bininci konutun anahtarlarının hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

Devlet-Millet İş Birliğiyle Yeni Yuvlar

Altun’un paylaşımında 206 bin 97 konut, 4 bin 838 iş yeri, 39 bin 701 köy evi olmak üzere toplam 250 bin 636 yeni yuvanın ve iş yerinin teslim edileceği bilgisine yer verildi. Altun, “Asrın felaketi sonrasında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet ve millet el ele, deprem bölgesinde hayatı yeniden inşa ediyor, aziz milletimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeniden İnşa Edilen Hayatlar

Türkiye, deprem sonrası afetlerde gösterdiği dayanışma ve hızlı müdahale ile dikkat çekiyor. Devletin ve milletin birlikte çalışmasıyla, depremzedelere verilen sözlerin tutulması, yaraların sarılması ve yeni hayatlara adım atılması, ülkenin sağlamlığını ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Altun’un duyurusu, afetzedelere umut olurken, devletin vatandaşlarına verdiği destek ve güvencenin devam ettiğini gösteriyor. Yeni konutlar ve iş yerleri, depremzedelerin hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı olurken, ülke genelindeki dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendiriyor.

Yapılan bu büyük seferberlik, Türkiye’nin afetlere karşı gösterdiği direnişi ve dayanışmayı simgeliyor. Altun’un paylaşımı, milletin ve devletin birlikte hareket ederek, zorlukların üstesinden nasıl geldiğini göstermesi açısından önem taşıyor.

Benzer Haberler

Tümü
TİKA’dan Venezuela’ya 2 kamyon barınma ve temel yaşam malzemesi desteği
TİKA’dan Venezuela’ya 2 kamyon barınma ve temel yaşam malzemesi desteği
Bakan Kacır’dan Teknogirişim Rozetli girişimcilere kredi desteği müjdesi
Bakan Kacır’dan Teknogirişim Rozetli girişimcilere kredi desteği müjdesi
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Ankara’da koşu yaptı
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Ankara’da koşu yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Rutte’yi kabul etti
“Geleceğin Mührü” kampanyası sosyal medyada gündem oldu
“Geleceğin Mührü” kampanyası sosyal medyada gündem oldu
Milli yüzücü Aysu Türkoğlu’ndan rekor
Milli yüzücü Aysu Türkoğlu’ndan rekor
Türkiye'nin Güncel Kulis Haberleri
Copyright © 2025 Tüm hakları GÜNDEM KULİS 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması