TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Japonya ziyareti kapsamında Veliaht Prens Akishino ile bir araya geldi. Görüşmeye eşi de katıldı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Japonya’daki resmi temaslarına devam ediyor. Kurtulmuş, Tokyo’da Japonya Veliaht Prensi Akishino ile görüştü. Görüşmeye TBMM Başkanı Kurtulmuş’un eşi Sevgi Kurtulmuş ve Veliaht Prenses Akishino da katıldı.
Kurtulmuş, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Tokyo’da Japonya Veliaht Prensi Altes Akishino ile bir araya geldik. Türk-Japon dostluğunun her alanda daha da güçlenmesini arzuluyor, ülkelerimiz arasındaki tarihi ve köklü bağdan duyduğumuz memnuniyetimizi ifade ediyorum. Nazik misafirperverlikleri dolayısıyla Veliaht Prens ve Prenses Akishino’ya teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Bu görüşme, Türkiye ile Japonya arasındaki dostane ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak nitelikteydi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Japonya ziyareti, karşılıklı iş birliği ve kültürel alışverişin artması adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap