Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Beykoz Acarkent’teki evinde düzenlediği partiyle 50. yaşını kutladı. Parti öncesinde, komşularına bir mektup gönderen Doğulu, oluşabilecek gürültü için özür diledi.
Kenan Doğulu’nun mektubunda, “Her sene 31 Mayıs’ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır. Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum.” ifadelerine yer verildi.
Doğulu, mektubunda ayrıca, “Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey’e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz.” şeklinde bir not da ekledi.
Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı özel partiye, şarkıcının komşuları yüksek sesli müzikten ve gürültüden rahatsız oldu. Uyarılara rağmen gece geç saatlere kadar devam eden partiye, polis ekipleri müdahale etti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap